3D-skilte skal undersøges til bunds ved brug

21 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er jo sygt imponerende, at vi er gået fra at lave omtale og reklame for os selv ved at male en masse skilte hver gang, til at man kan have nogle 3D-skilte i større og mindre format, som man kan sætte fast på utallige overflader og få dem i specielle typer og faconer!

Det virker næsten som fremtiden, der er kommet, men i så fald er fremtiden nu, for hvis du ser på mulighederne for, hvordan og på hvad man kan få lavet 3D-skilte (af) – og så til den pris – så er det da noget, som de fleste firmaer burde overveje at få.

Man kommer på den måde til at fremstå noget så professionel i sit udtryk, hvis man benytter sig af disse muligheder, der kan skræddersyes, så de passer i ens branding.

For pokker, man kan endda også bruge det som dekoration derhjemme eller til ens forening, hvis man er mere til den slags.

Man skal dog tjekke efter, at det hele spiller i sidste ende.

Der er en del at holde øje med

Nu skal man jo ikke være bange for, at de ikke kan deres kram ved det sted, hvor man får ens 3D-skilte lavet, og man kan som regel da også komme til at se en prøve eller et lignende resultat, så man ved, hvad man nogenlunde kan forvente bagefter.

Men siden der er så mange overflader, vinkler, buer og meget andet, det skal spille sammen, så vil man jo gerne have, at det hele kommer til at fungere, som man havde forestillet sig.

Derfor kan det måske være smart, hvis man er med til at monitorere processen, når det bliver lavet.

Det vil ikke sige, at man skal dukke op og se, hvordan de gør det, men det er måske meget smart at tjekke ind at se, hvordan det står til flere gange undervejs i processen, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvad man er ved at få.

Flere Nyheder