Bestil en varmepumpe på abonnement

05 april 2021
Astrid Pedersen

Vil du gerne af med det gamle, slidte fyr og i stedet installere en moderne og klima venlig varmepumpe? Så kan du med fordel læse med i det følgende. Du behøver nemlig ikke at vælte budgettet for at få råd til en luft til vand varmepumpe. Du kan nemlig nøjes med at lease den.

Hvad er fordelen ved at lease en varmepumpe på abonnement?

Der er mange fordele ved at lease eller leje en varmepumpe på abonnementsvilkår frem for selv at skulle forestå hele anskaffelsen heraf.

Først og fremmest slipper du for den høje engangs udgift som er forbundet med indkøb, levering, montering og installation af din nye luft til vand varmepumpe. Når du vælger en abonnement ordning til din varmepumpe vil du kun skulle betale et meget lavt etablerings gebyr. Udgifter til installering kan du trække fra i skat jævnfør reglerne for håndværker fradrag. Og så betaler du en fast månedlig ydelse som dækker forsikring, service og reparation fa din varmepumpe.

Du sparer således en del bøvl og får udelukkende de gode fordele ved at have en luft til vand varmepumpe, nemlig billig og miljøvenlig varme, lave vedligeholdelses udgifter og en høj grad af drift sikkerhed. En luft til vand varmepumpe på abonnement er for dig som gerne vil slippe for besværet, og som måske heller ikke har lyst til at punge flere hundrede tusind kroner ud på én gang.

Hvor kan jeg få en luft til vand varmepumpe på abonnement?

Hos Nærvarme Danmark A/S kan du finde et bredt sortiment af moderne og energi effektive varmepumper på abonnement. Nærvarme Danmark A/S stiller selvfølgelig sin ekspertise og faglighed til rådighed for dig således at du ender med at vælge en luft til vand varmepumpe som matcher din boligs størrelse og din husstands behov for opvarmning. Læs mere, og kontakte Nærvarme Danmark A/S direkte, via naervarme.dk

Flere Nyheder