Brug den rette operatør til forsendelse af erhvervs pakke

16 april 2020
Astrid Pedersen
Brug den rette operatør til forsendelse af erhvervs pakke

Som selvstændig erhvervsdrivende, som benytter sig af salg af varer via online kanaler, har du sikkert flere erfaringer med forskellige udbydere af forsendelses service. Der kan opstå mange udfordringer, når man står for at skulle vælge mellem de mange forskellige operatører og deres store udbud af løsninger.

Uanset om du kigger på Bring, GLS, DHL, UPS, PostNord, DAO eller andre aktører på markedet, vil de altid have flere forskellige tilbud, som indeholder et væld af ydelser. Og det kan godt være vanskeligt at vurdere, hvilke løsninger og tjenester, som passer bedst til netop dine behov.

Kig på GLS Erhverv og PostNord Erhverv når du skal vælge forsendelses løsninger i erhvervs regi

Selv om de fleste forsendelses, fragt og distributions virksomheder flittigt anvender de moderne teknologiske muligheder til kommunikation og optimering af deres forsendelses metoder, vil der altid være nogle aktører som er længere fremme i skoene på det område end andre.

I denne kategori finder du virksomheder så som PostNord og GLS, som igennem flere år i høj grad har været på forkant med udviklingen inden for dette felt. Netop disse to virksomheder har med deres utroligt fleksible og funktionelle erhvervs løsninger vundet stort indpas i den del af det danske erhvervs liv, som beskæftiger sig med detail handel inden for B2C genren.

Med GLS og PostNord får du både en høj grad af tryghed i hele forsendelses proceduren samt mulighed for at følge din pakke eller dit brev på hele dets færd i rejsen fra A til B. GLS Erhverv og PostNord Erhverv har brugt mange år og mange ressourcer på at udvikle et system, som tager udgangspunkt i kundens – det vil sige afsender og modtagers – behov og præferencer, og både værktøjer og procedure er således indrettet herefter.

Du kan læse meget mere om forsendelse med GLS Erhverv og PostNord Erhverv på erhvervspakker.dk

Flere Nyheder