Den rigtige vicevært er sin vægt værd i guld for din ejendom

21 juli 2020
Lotte Hindsberg

En ejendomsvicevært er ofte den person, der ikke alene kender ejendommen bedst, men også beboerne. Det betyder at det skal være en person, der har hænderne skruet hænderne godt på og samtidig har gode sociale egenskaber. Som bestyrelse er det typisk jer der skal finde en vicevært eller en ejendomsservice firma, der står for det praktiske og også sender en eller flere viceværter ud, alt efter hvor stor ejendommen er.

Hvis det blot er en person i vil have til at vaske opgave, skifte en pære og rydde sne kan i måske nøjes med en studerende, der skal tjene lidt ekstra ved siden af skolen. Hvis i ønsker en vicevært, der i stedet kan løse småopgaver rundt omkring på ejendommen, hjælpe en boboer i ny og næ og være behjælpelig ved ind og udflytninger er det en hel anden type person i har brug for.

Ansættelse eller ejendomsservice

Om i som bestyrelse vælger den ene eller anden løsning er et temperament sag og hvor meget i har tid og lyst til at være arbejdsgivere eller om i vil overlade det til et firma. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

Uanset om i vælger den ene eller anden mulighed, er det en god ide at sætte tid af til at finde den helt rigtige løsning. Kontakt mindst 3 forskellige ejendomsservice firmaer og bed om et tilbud. Det skal være et tilbud der er tilstrækkelig fleksibelt til, at der er plads til en isvinter, hvor der skal ryddes sne uden at i bliver ruineret eller hvis der er en skypumpe og der er vand i kælderen.

Bed også om referencer og ring til nuværende og tidligere kunder og hør om deres erfaringer med firmaet. Hvis de har haft gode erfaringer, er der også en god sandsynlighed for at det vil du også.

Flere Nyheder