En fordelagtig opbevaring af udstyr til tagrenderensning, mens arbejdet står på

20 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er ikke altid det sjoveste at skulle have renset ens tagrender, men det skal jo gøres på et tidspunkt.

Det skal helst også gøres ofte, så den ikke fyldes helt til med skidt, snavs, gamle fuglereder, insekter og andet for voldsomt, så man virkelig skal skrubbe den igennem, når tiden kommer.

På den måde undgår man også, at tagrenden går i stykker for hurtigt, og så skyller den heller ikke over under store regnskyl – og, nej, du kan ikke regne med, at vandmasserne fjerner skidtet for dig!

Du kan få andre til at gøre det arbejde for dig, eller du kan købe godt udstyr til at gøre det selv hos https://www.skyvacdanmark.dk/

Mange professionelle tagrensere bruger også dette sted til at købe fra.

Og så har du fundet den rette dag, hvor vejret er til det, så du virkelig kan få skrubbet den tagrende igennem på en effektiv måde.

Men hvordan gør du lige det?

Hav udstyret ved hånden og andet længere væk 

Har du et almindeligt hus, så kan man som regel selv tage en stige den ene eller to etager op og rense den tagrende, men så kan man jo ikke have alt det gode udstyr med sig.

Man skal jo nødigt miste balancen undervejs, mens man renser den, så man falder ned. Selv et lille fald kan blive farligt.

Således kan man have et værktøjsbælte, hvor man lige tager det vigtigste med. 
Man kan jo starte med at danne sig et overblik over, hvor svært tilsmudset tagrenden er, så man kan se, om man kan nøjes med lidt udstyr til at gøre den ren med, eller man skal have det store i brug.

Nogle gange kan man lægge noget af udstyret i tagrenden eller på taget, men pas på, at det ikke blæser ned eller obstruerer dit arbejde.

Igen er der så andet, man er nødt til at gå ned og hente hver gang, men sådan er det.

Sikkerheden skal komme før alt andet.

Flere Nyheder