Er tiden inde til at finde en vasketøjskurv?

07 marts 2021
Cecilie Mortensen

Vasketøjskurven er klart en af de ting på badeværelset, der ikke kan undværes. For vi kender nok alle lidt for godt til, hvordan vasketøjet hurtigt kan samle sig mange forskellige steder, hvis ikke der er en vasketøjskurv til at placere tøjet i. 

Hvis tiden endelig er inde til at finde en vasketøjskurv, eller bare købe en ny, så er der flere ting, du kan have i baghovedet. Dem kan du også blive klogere på herunder. 

Sådan vælger du din næste vasketøjskurv

Tænk over vasketøjskurvens placering

Vasketøjskurve kommer i mange forskellige varianter. Du kan derfor også overveje, hvor kurven skal placeres. Skal du f.eks. have vasketøjskurven til at stå tydeligt fremme, så vælg gerne en model med låg. På den måde kan du nemt få flot opbevaring til beskidt tøj, men uden at det kan ses. 

Skal du omvendt have din vasketøjskurv til at stå skjult, så kan du med fordel vælge en åben model. 

Tænk over vasketøjskurvens funktioner

Vasketøjskurve kan i dag meget mere end bare at opbevare dit tøj. Du finder eksempelvis varianter, designet som en bænk, du kan sidde på, placere dit tøj på, og modeller hvor der er hyldeplads. Hvis du derfor gerne vil have en vasketøjskurv, som kan flere ting, så er det værd at tænke over, før du køber en.

Ønsker du et bestemt design? 

Til dit held så behøver en vasketøjskurv ikke at være et kedeligt køb. Du har nemlig de bedste muligheder for at finde en model, hvor der er kræset for designet og de små detaljer. Hvad end du er til en kurv i bambus, valnøddetræ eller måske en vasketøjskurv i stof, så kan du finde det. Og uanset om du ønsker dig en praktisk vasketøjskurv, som er designet som en pose, en bænk eller et andet møbel, så kan du finde det. 

 

Flere Nyheder