Få afslebet dine gulve i Helsinge

22 oktober 2020
Lotte Hindsberg

Noget af det smukkeste der findes boligmæssigt, er et gulv der for nyligt er blevet afslebet. Det dufter fantastisk og den smukke gyldne farve som de har fået efter afslibningen, løfter rummet op til nye uanede højder. 

Da træ er levende, selv når det ikke længere har rødderne nede i den danske muld gør, at det, uanset hvor godt man passer på dem skal have afslebet dem, hvis man vil have at de skal se smukke og gyldne ud. Du kan blandet andet bestille gulvafslibning i Helsinge

Gulvafslibning

Hvis dine trægulve trænger til at blive afslebet, er det nemmest at få gjort i forbindelse med en flytning når huset eller lejligheden er tom. Det kan dog sagtens lade sig gøre på et senere tidspunkt. 

Det er noget du selv kan gøre eller du kan få et firma til at udføre opgaven. Det tager dog tid at afslibe selv. Du skal forvente at afsætte 2 dage af til hvert rum. Du kan leje en afslibningsmaskine i stort set alle byggemarkeder og samtidig købe det nødvendige sandpapir. Det afgørende er, at du benytter dig af det rigtige sandpapir på det rigtige tidspunkt. Skifter du for hurtigt bliver du aldrig færdig, men før du det for sent laver du ridser i gulvet.

Valg af firma

Når du skal finde et firma til at slibe dine gulve, bør du kontakte mindst 3 forskellige firmaer. Det giver dig et overblik over prisniveauet. Både at du ikke vælger den dyreste, men også at du ikke har sagt ja til de billigste, der er så billige at de reelt ikke har mulighed for at udføre opgaven ordentligt. 

Brug også tiden på at undersøge hvad der er skrevet af tidligere kunder. Det kan du f.eks. gøre på Trustpilot. Du kan også bede firmaerne om referencer, som du selv kan kontakte.

Flere Nyheder