Få en billig hjemmeside – den er stadig god!

16 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Få en billig hjemmeside - den er stadig god!

Medmindre man er nede at handle dagligvarer, så værger man sig lidt ved at købe ting, der er billige.

For billige dagligvarer kan enten være fordi, man har sat tingene på tilbud, eller varerne er ved at blive for gamle, og så fremgår dette tydeligt, så man godt ved, hvad man går med til – og så koster det sjældent så mange penge i sammenlignet med større ting, så man tør godt tage chancen her.

Men med for eksempel hjemmesider holder man måske igen, hvis man ser et tilbud om at få en billig hjemmeside, specielt hvis man er et firma.

For man ved godt, at hvis man skal have en hjemmeside, så skal den stå knivskarpt, se flot ud og være skrevet korrekt med både kodesprog og den tekst, som skal læses af andre.

Ja, den udgør nogle gange livsgrundlaget for ens virke, da det er her, man fanger nye kunder, og de nuværende kunder kan se, hvad der sker i ens firma – specielt hvis det er via denne, at man kan købe butikkens varer online.

Men ligesom du kan købe ting på tilbud eller bare finde dem til en billig penge, så kan man nogle gange se, at der er en gevaldig prisforskel på det, man køber, selvom det er den samme vare, man sammenligner fra to forskellige udbydere.

Derfor er det bestemt ikke altid ensbetydende med, at fordi du får lavet en billig hjemmeside, så er det også noget juks, du kommer til at sidde tilbage med, der hele tiden bryder ned, eller som hverken du eller kunderne kan finde rundt i – uden at der åbenbarer sig en masse fejl.

Udbyderne af dem, der laver hjemmesider, vil jo gerne have kunder i butikken, så måske sætter de deres priser lavere end konkurrenternes, de er nye og skal have kunder, eller de laver ganske enkelt et kampagnetilbud.

Derfor kan du få en god hjemmeside, selvom den prismæssigt er billig.

Flere Nyheder