Få gratis hjælp af et professionelt inkassobureau

08 april 2021
Silje Hansen

Har du problemer med at opkræve eller indkræve de udestående fakturaer og penge fra dine kunder, er der heldigvis hjælp at hente. Det kan være utrolig frustrerende og tidskrævende for en virksomhed at indkræve penge, hvis det f.eks. er svært at komme i dialog med kunderne i arbejdstiden eller, hvis de generelt kan være svære at få fat på. Her kan det både være sårbart for mindre og større virksomheder, hvis der ikke er et sundt cashflow i forretningen pga. dårlige betalere.

Det er her et inkassobureau kommer ind i billedet. Det er et professionelt og specialiseret firma, der opkræver og indkræver penge som dine kunder mangler at betale. Det kan være nødvendigt at videregive opgaven til et inkassobureau, hvis du selv gerne vil slippe for besværet. 

Hvad koster det at hyre et inkassobureau?

Er du i markedet for at finde et inkassobureau for at hjælpe dig med at indkræve de penge, som du har ude at stå hos kunderne? Så er der i dag mange inkassobureauer at vælge mellem. Der er derfor mange forskellige løsninger og prissætninger på markedet. Vi anbefaler derfor, at du går ind og kigger efter, hvem du tror er det bedste match for din virksomhed. 

Her kan du indhente et tilbud fra flere forskellige inkassobureauer for at se, hvad det kommer til at koste dig at få hjælp til at indkræve de penge, som du har ude at stå. Der er som regel et gebyr som både bliver tillagt kunden og en lille del til dig, som evt. betales, når inkassobureauet har fået pengene ind. 

Opkræv gratis dine kunder

Hvis du ønsker en gratis og professionel løsning, hvor kun kunden får pålagt et gebyr fra inkassobureauet, kan du med fordel vælge Collectia.dk. Her kan du selv gratis oprette alle sager gratis. Du kan besøge dem her hos https://collectia.dk/inkassobureau/.

Flere Nyheder