Få hjælp til køb af egen bolig

27 januar 2017
Amalie

Er du eller I klar til at købe egen bolig i Odense-området, og er I dermed også i gang med at overveje, hvem I bør vælge som jeres pålidelige og professionelle vejleder i købsprocessen? Netop her kommer en boligadvokat ind i billedet. I Odense findes et bredt udvalg af advokatvirksomheder, som vil kunne tilbyde at hjælpe med køb af bolig. En af disse virksomheder er Hviid Advokater.

Hviid Advokater er en landsdækkende advokatservice, som dermed også er boligadvokat i Odense med stor erfaring når det kommer til området i og omkring byen. I Odense er boligmarkedet stort, med mulighed for at købe mange forskellige typer af boliger. Alle disse typer køb og salg har Hviids team erfaring med, og kan dermed også føre jer trygt igennem dem. Hos Hviid sættes hver enkelt sag nemlig i centrum. Dette sker blandt andet ved, at Hviids advokater er højt specialiserede inden for få områder. Dermed vil man som klient blive sat i kontakt med netop den boligadvokat, der har den største erfaring med sager, der ligner ens egen. Man vil dermed være sikret en professionel vejleder, der kender til alle juridiske faldgruber og som dermed også ved, hvordan de undgås. På denne måde finder handlen sted på fair vis. 

Ofte får man som boligkøber dog også behov for hjælp til finansiering af købet. Som en naturlig del af en god og fair handel tilbyder Hviid også vejledning inden for dette område. Hviids boligadvokater sætter altid klientens drømme i centrum med stor forståelse for, at et boligkøb involverer store summe af penge, som køber ønsker at kunne låne sig til på fair vis. Med vejledning fra Hviids advokater er man altid sikret uvildig hjælp, hvilket betyder, at Hviids eneste mål er at hjælpe dig, uden nogen skjult dagsorden. Dette er modsat mange andre aktører i en bolighandel – eksempelvis har de fleste Ejendomsmæglere fordele ved at sælge bestemte lån til boligkøbere. Men med en vejleder fra Hviid får I hjælp af mennesker, der ikke har andre mål med deres arbejde end at se jer lykkelige i jeres nye hjem. Derfor hjælper de naturligvis også med at finde frem til de mest fordelagtige løsninger, når det kommer til finansieringen. 

Hos Hviid er det ligeledes naturligt, at prisen for juridisk hjælp ikke skal være en ubehagelig overraskelse. Derfor spiller Hviids team med åbne kort, og tilbyder hjælp til en fast lav pris, der er til at overkomme. Dette gælder uanset, om du eller I får hjælp fra første færd, eller blot i de sidste, afgørende faser af købet; Hviid Advokater ser altid frem til at hjælpe jer tættere på boligdrømmen. 

 

 

 

Flere Nyheder