Få råd og vejledning af din tømrer

29 oktober 2020
Lotte Hindsberg

Noget de fleste danskere finder rigtig hyggeligt, er at sidde om sommeren og nyde det gode vejr. Altså såfremt solen vælger at besøge Danmark. Det er også noget af det første mange nye boligejere kaster sig over; altså at få bygget en træterrasse at nyde solen på.

Men som ny boligejer kan det godt betale sig at vente et år eller 2 og lære huset og haven at kende først. Måske falder solen anderledes end i regner med eller også blæser det måske ekstra meget der, hvor i ellers havde tænkt den skulle ligge. Det er noget man først finder ud af over tid. Det kan også være at i finder ud af at træterrassen skal ligge et helt andet sted i en krog i haven, for lige der får i både sol og kan sidde og kigge ud over hele haven. Det kan f.eks. være en træterrasse i Vejle. 

Råd og vejledning

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, er der megen hjælp af hente hos en uddannet tømrer. Han har udover en stor viden omkring træ og forskellige træsorter også en stor erfaring omkring træterrasser, som kan komme jer til nytte. Det kan dreje sig om alt om størrelsen på terrassen. Det ville være ærgerligt at bygge en terrasse, der er for lille eller så stor at det kommer til at se ud, som om man har en terrasse med hus på.

Han kan råde og vejlede jer til hvilken træsort i med fordel kan vælge. Er i gode til at vedligeholde kan i f.eks. godt vælge en mindre dyr og holdbar træsort, men hvis i ved at vedligeholdelse ikke lige er jer og sandsynligheden for at i kommer til at bruge en weekend om året på at gennemgå træterrassen, kan han foreslå mere håndbare løsninger. Han kan også oplyse jer hvordan i bedst kan vedligeholde jeres nye træterrasse. 

Flere Nyheder