Få råd til en sikker bil med online bil lån

22 juni 2019
Astrid Pedersen
Få råd til en sikker bil med online bil lån

Når den hjemlige bilpark skal udvides – måske på grund af nyt job eller familieforøgelse – kan det ikke betale sig at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt, at familiens transport muligheder er velfungerende, og derfor kan et ikke tilrådes, at du køber en gammel, slidt bil.

Du har brug for en bil med en høj grad af sikkerhed, både når det gælder det driftmæssige, og når det handler om tryghed i potentielt farlige situationer. Her får du en højere standard med en ny bil, som kan tilbyde et langt højere sikkerheds niveau end en gammel bil.

Biler af ældre dato er samtidig dyrere i grønne ejerafgifter end en tilsvarende ny bil, som både er mere miljøvenlig og samtidig har en bedre brændstof økonomi. Dette betyder, at en nyere bil tjener sig selv ind på længere sigt, hvor en gammel bil blot vil koste dig mere i årlige omkostninger. Og så slipper du for at skulle bekymre dig om uforudsete reparationer i tide og utide, samt om det overhovedet er muligt at skaffe de påkrævede reservedele.

Måske mener du ikke, at finanserne er til andet end en gammel, brugt bil. Men så har du nok bare ikke undersøgt mulighederne for et fordelagtigt billån grundigt nok.

Hvor kan jeg få et got billån?

Hvis du er i markedet efter en bil af god og solid kvalitet, som kan fragte dig og familiens øvrige medlemmer sikkert rundt til job, skole, institution og fritids interesser, skal du måske ud og investere lidt mere, end hvad du har på kistebunden. Derfor har du brug for en långiver, som kan tilbyde et billån på rimelige betingelser.

Ikano Bank tilbyder billån skræddersyet til dine behov. Med en smart låneberegner, som på en overskuelig og transparent måde viser dig præcis hvad du kan forvente af omkostninger i forbindelse med dit billån, og en konkurrencedygtig rente, er Ikano Bank suverænt i spydspidsen af låneudbydere på markedet.

Læs mere om Ikano billån på ikanobank.dk

Flere Nyheder