Fest i Nordjylland med drikkevarer fra en mobil kaffebar?

28 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Elsker du kaffe? Og skal den lækre og lune drik også være en stor del af din fest eller dit event. Der findes ikke noget lækre end at forkæle sine gæster eller kunder med skøn og friskbrygget kaffe. 

Det kan dog være en stor opgave selv at lave kaffe til mange gæster. Men det er der faktisk råd for. Læs med i denne artikel og find ud af mere. 

Kaffe til fest eller event – gode råd 

Det lyder måske ikke som en så stor mundfuld. Men det er det faktisk. Hvis du gerne vil servere kaffe, der ikke bare kommer fra den gamle kaffemaskine? Vil du i stedet gerne servere lækkert cappuccino? Cafe latte? Eller bare en skøn og stærk, sort kaffe? 

Det er en god idé at hyre professionelle til at stå for kaffen. Når det har stor betydning for din fest eller dit event. Er det kaffen, du bruger til at lokke gæsterne eller kunderne til med? Så skal den være i orden, og det skal være en smagsoplevelse, der er noget værd. 

Det er ikke sikkert, at du har de helt store kaffekundskaber selv. Derfor kan det godt betale sig at hyre andre til opgaven. 

Lej en kaffevogn til festen eller kundeeventet

Skal du holde fest i Nordjylland? Eller har du butik i Nordjylland? Måske vil du gerne forkæle dine gæster eller kunder med en skøn smagsoplevelse, som den gamle kaffemaskine ikke kan hamle op med. 

Så skal du leje en kaffevogn til din fest eller dit event!

Hvor lejer man sådan en? Der findes faktisk rigtig mange kaffebarer og kaffeproducenter, der udlejer en mobil kaffebar i Nordjylland

Når du lejer en kaffebar eller – knallert, får du et veluddannet personale, som både brygger og serverer kaffen. De har typisk stor viden, og man kan få mange delikate kaffevarianter. Det bliver et sikkert hit blandt dine kaffeelskende gæster!

Flere Nyheder