Finansiering af bil? Optag et billigt bil lån

01 september 2019
Astrid Pedersen
Finansiering af bil? Optag et billigt bil lån

Står en ny bil øverst på familiens ønskeliste – måske fordi den gamle konstant går i stykker eller bare ikke føles sikker længere? Så kan det godt betale sig at vælge en fabriksny bil frem for en gammel, brugt én af slagsen. En ny bil har rigtig mange fordele for dig, som ønsker et stabilt og pålideligt køretøj, og som går højt op i sikkerhed og tryghed, når familiens medlemmer skal fragtes fra punkt A til punkt B.

Med en ny bil kan du være 100% sikker på, at alt er tip top og i orden, både når det gælder sikkerhed som når det handler om køreglæde. En ny, moderne bil er som regel udstyret med de seneste teknologiske funktioner og features på markedet, hvilket både øger sikkerheden under kørslen som selve glæden ved at køre i bilen. Der er få ting, som kan sammenlignes med fornemmelsen af at sætte sig bag rattet i en spritny bil og mærke fornemmelsen af nye dæk mod asfalten.

Er det ikke dyrt at købe en helt ny bil?

Nye biler er i Danmark dyre i anskaffelse, hvilket er rigtig ærgerligt. For en ny bil er samtidig kendetegnet derved, at den har et lavere brændstof forbrug, og dermed er mere miljøvenlig. Den høje energi effektivitet skyldes dels at motoren og de enkelte dele ikke har været udsat for den samme grad af slitage, som det er tilfældet med en bil af ældre dato.

Desuden retter de nyere designs sig imod en bedre udnyttelse af det tilførte brændstof. Dette betyder et øget miljøhensyn, og er samtidig godt for din pengepung. Du vil, med andre ord, kunne mærke en væsentlig besparelse over tid, hvis du vælger en ny bil frem for en gammel, brugt bil.

Du kan finansiere udgiften ved køb af ny bil via et fordelagtigt bil lån fra Ikano Bank. Læs mere på ikanobank.dk

Flere Nyheder