Find de fineste fuglebade online

22 oktober 2020
Astrid Pedersen

Er du den glade ejer af et hus med have – og ønsker du at få det bedste ud af sidst nævnte? Så har du sikkert investeret i masser af bede, buske, træer, blomster og anden form for beplantning.

Men hvis du virkelig vil trykke dyrelivet til er det en god idé at gøre haven ekstra attraktiv. Det gør du eksempelvis ved at opsætte fuglekasser, foderbrætter – og fuglebade. Fugle elsker at tage et lynbad i et hyggeligt fuglebad, og om sommeren når det er varmt kun de små fugle stille tørsten i dit fuglebad. Og så kan du glæde dig over de finurlige små væsener fra din stue eller terrasse.

Hvilken type fuglebad skal jeg vælge?

Der findes fuglebade i rigtig mange forskellige størrelser og udformninger. Det er vigtigt at du vælger et fuglebad som passer til din have. Vil du gerne spare plads på græsplænen, og beskytte de badende og drikkende fugle fra rovdyr som for eksempel katte, kan du med fordel vælge et ophængt fuglebad eller et fuglebad på en høj pind.

Vælger du et hængende fuglebad skal du sikre dig at du har et velegnet sted at hænge det op – for eksempel under et tagskæg eller fra en solid gren på et robust træ.

Hvor kan jeg købe fuglebade i høj kvalitet?

Hos GladeGaver.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af søde og dekorative fuglebade. Se for eksempel de fine fuglebade på pind, som er udformet som et blad og forsynet med en lille dekorativ fugl i støbejern. Et fuglebad på pind er som skabt til at pynte i dit blomsterbed, eller til at fastgøre i en stor krukke. Eller hvad med et morsomt fuglebad dekoreret med en fjollet fugl med paraply?

Se disse og mange flere fuglebade i den online shop på gladegaver.dk

Flere Nyheder