Freelance SAP og IT rekruttering til din virksomhed

13 november 2020
Astrid Pedersen

Som ansvarlig for ansættelser i en virksomhed med mange kortere og længere projekter kender du sikkert til behovet for i ny og næ at hente kræfter ind andet steds fra. Dette behov kan opstå fra den ene dag til den anden – og opgaven kan have midlertidig karakter, således at det ikke vil kunne svare sig at skulle ansætte en ny medarbejder på funktionærlignende vilkår.

Derfor kan du med fordel benytte dig af en af de mange frie agenter i IT branchen, som sætter pris på muligheden for at kunne træde til med kort varsel – med alt hvad dertil hører af frihed og fleksibilitet.

Find din midlertidige freelancer gennem et rekrutteringsbureau

Du kan til dette formål vælge at benytte dig af et af den mange rekrutterings bureauer som tilbyder kvalificeret arbejdskraft inden for eksempelvis IT. Du bør dog være kræsen, og ikke blot vælge et hvilket som helts bureau.

Når du ønsker en medarbejder med et særligt ekspertise område, for eksempel SAP, bør du vælge et rekrutterings bureau med speciale inden for rekruttering af netop SAP eller IT konsulenter. På den måde er du garanteret et perfekt match både hvad angår faglighed og personlige ambitioner.

Accuro – dit SAP/IT rekrutteringsbureau

Accuro er blandt de fremmeste rekrutterings bureauer når det handler om SAP og IT rekruttering. Hos Accuro kan du altid finde et bredt udvalg af dygtige, kompetente og erfarne IT konsulenter som har valgt den frie tilværelse som freelancere.

Leder du efter en mere permanent medarbejder til din virksomhed kan Accuro også gennem en omfattende search and select database tilbyde headhunting blandt nogle af Danmarks skarpeste hjerner, på såvel medarbejder som leder niveau. Og ønsker du at outsource dine SAP eller IT projekter til Ukraine kan Accuro også hjælpe dig med at facilitere dette.

Læs mere om Accuro på accuro.dk

Flere Nyheder