Her er nogle lejligheder, hvor du kan bruge en bluetooth-højtaler

26 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen

Nu om dage er det blevet meget populært med de såkaldte soundboxes, hvor man virkelig kan skrue op og næsten brage nabolaget op, som skulle man holde en gadefest eller have et liveorkester til at spille.

Så længe man overholder reglerne og ikke generer andre, så er det da også en smart opfindelse, men i de mindre omstændigheder er det lige lidt for voldsomt at bruge sådan en soundbox, hvorfor det bedre kan svare sig at bruge en bluetooth højtaler.

Det kan være i alt fra de små omgivelser, hvor man måske alene eller sammen med andre vil nyde en podcast, så det giver lidt liv i lokalerne, når der bliver talt højt fra disse højttalere. 

En anden anledning kan jo være, at man arbejder på et værksted, hvor man gerne vil kunne sætte ens egen musik på, uden man er tvunget til at høre radio, hvor musikken er forvalgt – og der er reklamer!

Og andre gode tidspunkter med bluetooth højtalere

Men faktisk kan sådan nogle gode bluetooth-højttalere sagtens spille ret så fornuftigt op, så hvis man har en mindre fest eller komsammen, så er disse højttalere meget bevendte. 

Endda hvis man sætter dem op med en forstærker, så kan de sagtens spille selv mellemstore fester op, hvor man så bare skal huske at have en til at stå for musikken, da det hurtigt kan ende i problemer, hvis alle vil “sætte noget i kø”, og der så er alkohol indblandet.

Det kan også være i undervisningssammenhænge, hvor man gerne vil spille noget for ens klasse, hvor man hurtigt lige kan parre en enhed med disse bluetooth højttalere, uden man skal bøvle med ledninger og få nogle specifikke enheder til at tale sammen.

Det kræver jo blot en bluetooth-enhed, og så kan de snakke sammen, hvilket gør det så meget lettere at afspille ting.

Flere Nyheder