Hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et malerfirma

03 februar 2022
Steffen Petersen

advertorial

Drømmer du om at få malet indenfor i dit hus? Måske du gerne vil have pæne nye vægge i en ny farve i køkkenet eller stuen? Uanset hvad, så skal du muligvis finde et malerfirma, der kan realisere denne drøm for dig. Der findes mange malerfirmaer rundt omkring i landet, hvor udbuddet godt kan være overvældende.

Vi har skrevet tre gode råd til dig, om hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et malerfirma. Læs med her og bliv klogere på dit valg. 

 

malerfirma Aabenraa

 

1. Hvad er prisen?

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke kommer til at betale dyre domme for dit malerprojekt, så bør du undersøge prisen hos forskellige malerfirmaer. Det kan du gøre ved at ringe rundt til 3 forskellige malerfirmaer og få et uforpligtende tilbud. På denne måde kan du bedre sammenligne priserne med hinanden, og vurdere, om det giver mening for dig.

Måske du vil erfare, at nogle er billigere end andre. Men du skal heller ikke gå for langt ned i pris, da det kan komme til udtryk i det færdige resultat. 

 

2. Hvad betaler du for?

Når du har fået tilbuddet, så bør du undersøge, hvad det er, du betaler for. Det vil sige, om du skal betale for materialer, malingen og kørsel for de malere, der kommer ud til dig. Det er en god ide at lige undersøge på forhånd, så du ikke bliver overrasket over prisen senere.

Måske du gerne selv vil købe malingen, og så betaler du bare for, at malerne maler for dig. Men husk, at malere tit kan få maling billigere end, hvad du selv kan. 

 

3. Hvad siger anmeldelserne?

Du bør også læse et par anmeldelser, før du hyrer det første og bedste malerfirma ind. Her kan du læse om tidligere kunder har været tilfredse med malerfirmaets kompetencer og det færdige resultat, som de leverede.

Hvis du udelukkende kan læse dårlige anmeldelser af malerfirmaet, så bør du finde et andet. Ellers kan du også finde et godt malerfirma via linket her: https://www.syddanskmalerfirma.dk/maler-aabenraa.

Flere Nyheder