Hvilke kriterier kan du vælge et VBA kursus ud fra?

01 november 2021
Silje Hansen

advertorial

Har du besluttet dig for, at du vil tage på et VBA kursus? Eller har du en arbejdsgiver, som kan tilbyde dette i den nærmeste fremtid? Så er der flere kriterier, der kan være gode at have for øje, når der skal vælges et VBA kursus. Dem kommer vi også ind på her. 

Tips til at vælge et VBA kursus 

Findes der VBA kurser på dit niveau? 

Et første kriterie du kan vælge et VBA kursus ud fra er, om du kan komme på et, der matcher dit niveau. For du vil naturligvis få det største udbytte, når niveauet er tilpas udfordrende. 

Hvis du er i tvivl om, hvilket kursus du skal plotte dig på, så kan du læse kursusbeskrivelserne på kursusudbyderens hjemmeside. Ellers kan du selvfølgelig også altid give en kursusudbyder et kald. 

Hvad kan du lære på dit kommende VBA kursus? 

Et andet tip er, at du undersøger, hvilke specifikke kompetencer du kan få styrket på det VBA kursus, du skal på. For det er selvfølgelig vigtigt, at kurset også kommer omkring de ting, du har brug for at få repeteret eller blive styrket i. 

Hvilke anmeldelser er der af kursusudbyderen? 

Et kriterie du også kan have for øje er, hvilke anmeldelser der generelt er af kursusudbyderen. For firmaet bag og ikke mindst deres ansatte vil have en afgørende betydning for, hvad du kan lære, når du er afsted. Derfor bør du også sætte tid af til at finde anmeldelser, enten på ratingsider eller på sociale medier. 

Selvom du nu kun har læst få tips til at vælge et VBA kursus, så kan de alligevel være gode og overskuelige at følge. Hvis det dog gerne må være endnu nemmere at havne ved et godt firma, så kan du tage kontakt til 4D. De har om nogen den erfaring, du kunne ønske dig

Flere Nyheder