Hvilken bil skal du vælge

01 september 2021
Steffen Hansen

Om du lige har erhvervet dit kørekort, eller du bare trænger til en ny bil er underordnet. Det at finde den perfekte bil til ens behov kan være svært, der er mange forskellige mærker at vælge imellem, og der findes biler i alle prisklasser. Vi giver her nogle råd til, hvordan du kan finde den perfekte bil til dig.

Sæt et budget

Det første du skal gøre, når du skal finde en bil, er at sætte et budget. Derved kan du når du kommer forbi en kia forhandler i Slagelse meddele præcis hvad en bil må koste. Vi anbefaler dog, at når du tager forbi en forhandler, så nævner du et beløb lidt laver end dit reelle beløb. På den måde får du et råderum, som gør at du kan forhandle.

Vælg hvilket mærke du ønsker

Der findes mange forskellige bilmærker, og de har alle noget forskelligt at byde på. Derfor er det vigtigt, at du finder ud af hvilke bilmærker der kan være potentielle for dig. Hvis du er til tyske biler, så kan du vælge en Mercedes, en BMW eller en Audi. Betyder det ikke så meget for dig, om det er Japansk, Italiensk eller Fransk. Så har du et stort udvalg at vælge imellem.

Brugt eller ny

Når du har besluttet dig for hvilke biler der er interessante, så skal du gøre dig nogle overvejelser om, om du skal købe en brugt eller en ny bil. Vi anbefaler, at man køber en bil, som har kørt ca. 20.000 – 30.000 kilometer. Ved at købe en bil som den, så er man ovre det stykke, hvor man taber mest på en bil. Man siger nemlig, at en bil mister 20% af værdien, så snart den kører over kantstenen. Dette er derfor vigtigt at tage med i sine overvejelser, når man skal finde ny bil.

Flere Nyheder