Hvilken værdi kan en blogger skabe for din virksomhed?

07 april 2021
Silje Hansen

Denne artikel er relevant for dig, som overvejer at skabe en blog til hjemmesiden eller webshoppen. Vi kommer blandt andet ind på, hvilke fordele der er ved at skabe en god og værdifuld blog. Vi kommer også ind på, hvorfor det er at du skal vælge en blogger til at lave blogindlæggene. Til sidst hjælper vi dig med, hvordan du finder den mest  kompetente blogger til din virksomhed. 

En blog og blogindlæg er generelt blevet populært. Derfor ser vi, hvordan virksomheder arbejder mere og mere i at producere værdifuld content og indhold på deres webshops og hjemmesider. 

Hvilken værdi skaber en god blog?

Blogindlæg eller god content som man også kalder det er velanset af Google. Det vil sige, at hvis du producere nogle relevante, gode og værdifulde blogindlæg for modtageren, vil det komme til at rangere bedre på Google. Ved at opnå bedre placeringer på Google, kan øge din trafik på hjemmesiden eller webshoppen. Det kan have en afgørende betydning for at du får flere købende kunder til din virksomhed. 

Det kan dermed være en god investering at få lavet en god blog fra start. En blog kan du bruge til at annoncere, når der kommer et nyt produkt på markedet. Det kan være en form for pressemeddelelse. En blog kan du også bruge til at besvare de mange spørgsmål som kunderne typisk vil have til et bestemt produkt eller problemstilling som din virksomhed kan løse. 

Sådan finder du den mest kompetente blogger

Som udgangspunkt kan langt de fleste godt skrive og stave. Fordelen ved at hyre en blogger frem for at gøre det selv, er at dine tekster bliver lavet ordentligt første gang. Det vil sige, at blogindlægget bliver skrevet i et sprog der henvender sig til den aktuelle målgruppe. Blogindlægget må hverken være for langt eller for kort for at modtageren kan overskue det. 

Er du i tvivl om, hvor du finder den mest kompetente blogger til opgaven, kan du med fordel besøge https://wordpens.com/hyr-en-blogger/.

 

Flere Nyheder