Hvor finder du et godt business hotel?

12 november 2020
Anne-Mette Hansen

Leder du efter et godt hotel, hvor du kan afholde firmaarrangementer som konference, kursus eller en firmafest? Men hvor de deltagende også kan overnatte på stedet? Så er det et business hotel, du skal lede efter.

Men hvor finder du så det? Læs med i artiklen her, og få gode råd til at vælge det rigtige hotel til din virksomheds arrangement. 

Sådan vælger du et godt business hotel

Der er flere ting, der skal være i orden, når du skal benytte hotellet til firmarelaterede arrangementer. Det er blandt andet:

– At hotellet skal have større lokaler til kurser, konferencer, møder, selskaber

– At hotellet skal tilbyde parkeringsmuligheder til dine deltagende gæster eller medarbejdere

– At hotellet skal tilbyde overnatning til fordelagtige priser, fordi I er mange fra samme firma

– At hotellet tilbyder god forplejning til både arrangementet og efter overnatning f.eks. morgenmadsbuffet

– At hotellet har nok værelser til alle dine overnattende gæster eller medarbejdere 

– At hotellet er placeret tæt på f.eks. motorvejen, så det er nemt for alle deltagende nemt kan komme derhen

Det er bare nogle af de ting, du bør undersøge, inden du booker dit lokale og overnatninger på forretningshotellet. Tænk over, hvad dine behov er, og vælg så hotellet ud fra disse. 

Hvilke firmaarrangementer kan du afholde på et hotel?

Et firmavenligt hotel kan danne ramme for mange forskellige arrangementer. Det kan være alt fra en teambuilding tur med dine medarbejdere til en hyggelig firmafest. Det kan også være egnet til møder med kunder og klienter. Eller til afholdelse af kurser og workshops, der varer hen over flere dage. 

Hvorfor vælge et hotel fremfor kontoret? Det kan være rart for både medarbejdere, kursister og kunder at komme til foredrag, kursus eller konference i nye og indbydende omgivelser. Desuden giver hotellet også mulighed for, at der kan overnattes samme sted, som arrangementet afholdes. 

Flere Nyheder