Lad en professionel kosmetolog varetage din skønhed

01 september 2021
Astrid Pedersen

Trænger din hud til en dybderensende behandling, eller er den tør og livløs i overfladen? Så bør du overveje at opsøge en dygtig kosmetolog.

Hvorfor skal jeg gå til kosmetolog?

Et besøg hos en kosmetolog er sandsynligvis den rette løsning for dig som døjer med problematisk hud. En sådan kan udmønte sig på mange forskellige måder.

Du kan for eksempel have tendens til tør og irriteret hud som slår ud med hævelser, rødme, kløe og svie ved blot den mindste provokation. Du kan også lide af fedtet hud med hyppigt tilstoppede porer og hårsække. Dette kan i mange tilfælde give anledning til acne og bumser.

Endelig findes der hudlidelser så som rosacea som kræver en særligt dulmende og nærende behandling. Og en sådan behandling får du bedst hos en professionel specialist i hudpleje, nemlig en såkaldt kosmetolog.

Hvor finder jeg en dygtig kosmetolog nord for København?

Hvis du er bosat i den nordlige del af hovedstadsområdet, nærmere betegnet Charlottenlund og nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Michelle Ottendal som din faste kosmetolog. Michelle Ottendal har igennem mange år specialiseret sig inden for funktionel hudpleje og har en særlig passion for at tilrettelægge individuelle hudpleje forløb.

Når du lægger dig på briksen hos Michelle Ottendal er din hud i trygge og professionelle hænder. Du kan roligt overlade ansvaret for din hud og skønheds pleje til Michelle Ottendal, som baserer al sin virke på en grundig analyse af huden samt bæredygtige produkter med dokumenteret klinisk effekt.

Du kan, med andre ord, roligt regne med smukke og synlige resultater af en ansigtsbehandling hos Michelle Ottendal. Og du vil kunne have glæde af din nyrensede, strålende og sunde hud i lang tid fremover.

Du kan læse meget mere om kosmetolog Michelle Ottendal, og booke tid til en effektiv ansigtsbehandling online på michelleottendal.dk

Flere Nyheder