Maling af terrazzogulv giver et moderne look til din ejendom

26 november 2021
Athene Eriksen

advertorial

Maling af terrazzogulv – Multo bene

På mange badeværelser med en renovering af en ældre dato vil man ofte finde det klassiske terrazzogulv, som vi alle kender så godt. Den lettere spraglede overflade kan være med til at give liv til indretningen af dit badeværelse, men kan potentielt også være blevet lidt slidt over årenes løb.

Så hvad kan der gøres, hvis du ønsker at bevare det legende element, men egentlig godt kunne tænke dig at opdatere kvaliteten? Svaret, er at benytte polyurethan, til renovationen af dit terrazzogulv. Polyurethan besidder nemlig nogle helt enestående kvaliteter, når det kommer til renovation af badeværelser. Dette er ikke blot grundet dets slidstyrke, modstandsdygtighed og vandtæthed, men også grundet de smukke og velpolerede resultater det producerer. 

Hvad gør polyurethan? 

Polyurethan er det nyeste og mest effektive materiale, inden for renovationsbranchen. Dette kan anvendes på både gulve, fliser, brusekabiner og badekar. Det betyder at du faktisk kan foretage en komplet renovation af dit badeværelse, med ét og samme materiale. Dette også på rekordtid, af en traditionel renovation. Derudover kan polyurethan skabes i alle farver og nuancer, så resultatet er præcist dét, som du har drømt om. Det er ikke nødt til at være så kedeligt det hele. Udover de mere konventionelle farver som sort, hvid og grå, kan du nemlig vælge imellem alle farvepalettens afskygninger, samt guld, sølv eller guldstykker, som en ekstra finesse til dine gulve. 

image

Hvad skal jeg investere i malingen af mine gulve? 

Dette afhænger primært, af antallet på m2 der skal males, samt tilstanden på dine gulve. Skal der foretages reparationer inden påførelsen, vil dette tage en vare længere. Til gengæld kan du få ordnet badeværelset, køkkenet og entréen på en og samme tid, hvilket sparer dig for samme i længden. 

Ønsker du et tilbud på Maling af terrazzogulv, se med her. 

Flere Nyheder