Pas på din skulder med sådan en skuldertaske

12 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er virkelig smart at kunne have sådan en skuldertaske på sig, og den kan signalere noget om ens status eller virke i livet, om man har en gammel, aflagt skuldertaske med sig, om den er prydet af moderne emblemer, om det er til en computer eller noget helt andet.

Du kan blandt andet finde din egen, personlige skuldertaske her: https://laerershoppen.dk/skuldertaske/

Men desværre er mange af os også dårlige til at benytte dem korrekt, for de kan være så flotte æstetiske og praktiske at have med sig, så man lettere kan få dem, når man skal sidde ned, eller gribe fat i noget i tasken, når man går ud, hvilket er svært med en rygsæk.

Dog er sådan en skuldertaske ikke god for ens krop, hvis man ikke forstår at bære den korrekt, og det vil vi derfor give tips til, hvordan man gør ordentligt, i denne artikel.

Sikr din krops helbred ved korrekt brug af skuldertaske

Som det første er det vigtigt, at man finder en, der ikke gnaver i ens skulder, når man har den på – hellere købe en god udgave fra starten af, end at du skal hen at rette den til på den område.

Dernæst skal den spændes til, så den passer til din krop.

Du må heller ikke fylde for mange ting i skuldertasken, så den bliver for tung at gå med, så hvis du kan fordele tingene på en anden måde, lade noget blive hjemme eller transportere det på en anden måde, så er det at foretrække.

Men det vigtigste er nok, at du huske at skifte skulder ved brugen af skuldertasken, så du ikke belaster den samme skulder for meget!

Vi er vanedyr, så man tænker ikke over, at man bærer skulderstroppen over den samme skulder hver gang.

Husk at skifte det rundt, gerne flere gange i løbet af en dag, hvis du går meget med tasken.

Flere Nyheder