Rejs til Bali

15 juni 2017
Katrin Sørensen
Rejs til Bali

Bali er en fantastisk lille vulkansk ø, som hører til Indonesien. Beliggenheden gør at klimaet på Bali er yderst behageligt, og man er nærmest garanteret solskin og varme. Øen er et særligt populært rejsemål for mange turister verden over, og det er der flere rigtig gode grunde til. For det første byder Bali på en helt fantastisk natur. Med de mange smukke hvide sandstrande og det krystalklare blå vand, er det ikke svært at finde et sted at slå sig ned med sin parasol og sin strandtaske. Her kan man uden problemer ligge og slænge sig under solen dagen lang. For de særligt naturinteresserede er Bali også især interessant på grund af sine tre store vulkankomplekser. Specielt den store vulkan Gunung Agung (Mount Agung) er både berømt og berygtet verden over, og yderst interessant at bespotte i virkeligheden. Den nordvestlige del af Bali byder på fabelagtige grønne områder og er helt sikkert et besøg værd for dem, der er interesserede i den slags. 

For det andet er menneskerne på Bali er utroligt imødekommende, og man skal ikke vente længe før de første venlige balinesere har hilst og tilbudt hjælp i forhold til vejvisning og deslige. Kulturen blomstrer på den lille ø og de små byer sprudler af forskellige kunstformer, som eksempelvis billedkunst, dans og træsnit. Musikken er også et midtpunkt på Bali og man vil ikke kunne undgå at opleve den fascinerende slagtøjsmusik, som går under navnet gamelan, og uundgåeligt spreder god stemning blandt dem der lytter med. 

Hos Hannibal rejser på http://www.hannibal.dk/rejser/asien/indonesien/bali/ kan man finde mange gode informationer i forhold til udformning af selve rejsen samt overnatning. De dygtige rejsekonsulenter har sammensat forskellige rejsepakker, som imødekommer forskellige ønsker og behov, men efter aftale kan man også skræddersy sin helt egen rejse, så den bliver lige præcis som man drømmer om. 

Flere Nyheder