Sådan bruger du en buttplug

14 oktober 2017
Camilla Skøtt
image

Analsex, anal dildoer og anal plugs. Der er mange frække stykker legetøj, der kan give en hjælpende hånd til anal stimulation, men hvordan bruger man dem? Vi har talt med ejerne af https://www.belugi.dk/, og de har givet os en grundig introduktion til området og ikke mindst til buttplugs, der er begynderens første stykke legetøj.

Belugi har Nordens største udvalg af frækt legetøj, og de må derfor vide, hvad de taler om. Vi giver hermed informationerne videre, så du også kan komme igang med at udforske anal stimulation.

Start med en lille buttplug

Er det din første oplevelse med anal stimulation, så bør du starte med en lille buttplug og ikke mindst masser af glidecreme. Før den stille og roligt op og slap godt af i musklerne, da spændinger gør det svært. Har du svært ved at slappe ordentligt af, så kan du købe en spray, der bedøver området en smule, så du forsigtigt kan før plug’en op. Når du bliver mere øvet, behøver du ikke længere hjælp fra en spray.

Vælg et blødt materiale

Til din første buttplug bør du vælge et blødt silikonemateriale, der er lækkert for huden at komme i kontakt med. Når du bliver mere øvet, kan du begynde at eksperimentere med glas og stål, hvis du vil have vildere og hårdere oplevelser.

Flere Nyheder