Sæt boligdrømmen fri med hjælp fra en boligadvokat

03 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Står du med den perfekte bolig på hånden? Så læs med her.

Få hjælp til gennemlæsning af dokumentation hos en boligadvokat

Når du har fundet drømmeboligen er der ingen grund til at vente med at underskrive købsaftalen. Det kan du sagtens gøre med det samme, så du sikrer at en anden interesseret køber ikke snupper boligen for næsen af dig. Du skal blot først sikre dig at købsaftalen er forsynet med det der kaldes et advokatforbehold.

Et advokatforbehold reserverer boligen til dig i omtrent fjorten dage. Inden for dette vindue kan du få mulighed for at gennemlæse diverse skriftlige materiale som vedrører boligen. På den måde kan du afdække eventuelle forhold som måtte have indflydelse på din beslutning om køb af boligen.

eboligadvokat

Drejer det sig om en ejerlejlighed vil du ved gennemlæsning af diverse dokumentation kunne danne dig et overblik over foreningens og ejendommens drift. Dokumenter så som referater af møder i foreningens bestyrelse eller generalforsamlinger i beboerforeningen vil kunne give dig et indblik i dennes drift og administration. Og en grundig gennemgang af budgetter og regnskaber vil kunne give et fingerpeg omkring økonomien i foreningen.

Er det et hus du har i kikkerten er det relevant at tage et kig på servitutterne for området samt diverse lokalplaner. Af disse vil du kunne læse om der i fremtiden skal opføres anlæg eller byggeri i nærheden af den nye bolig. Dette kan forringe dennes værdi – og du vil i værste fald blive teknisk insolvent.

Til hjælp med gennemlæsningen kan du alliere dig med en dygtig boligadvokat. Det er muligt at du ikke selv ved hvad du skal kigge efter i den oven for nævnte dokumentation. Men det vil en boligadvokat med sikkerhed vide.

Find den rette boligadvokat

Hos eBoligadvokat kan du få juridisk hjælp til køb af bolig – læs mere på eBoligadvokat.dk.

Flere Nyheder