Søgemaskineoptimering på et teknisk niveau

16 februar 2018
Alberte Christiansen
image
Det er i princippet enkelt nok at udføre en søgeordsanalyse, og måske har du gjort dette og dannet dig et overblik over de ord, du skal optimere i mod. Nu er du klar til at gå i gang, men inden da er det vigtigt, at du har styr på det tekniske. Teknisk er der flere faktorer, der er vigtige, når det kommer til SEO. Hosting, sikkerhed og hastighed er nogle af de vigtige faktorer. Du kan lære mere om den tekniske del på https://www.klikko.dk/seo/.

Hosting

Der er rigtig mange, der vælger en billig hosting løsning, men dette kan ikke svare sig, hvis du ønsker at opnå en rigtig god rangering. Dette skyldes, at både brugere og Google kræver, at du har en server, der er hurtig. En hjemmeside, der loader langsomt, har dine brugere ikke tålmodighed til at vente på. 

Sikkerhed 

Et SSL certifikat er et tegn på sikkerhed, som Google officielt har meldt ud, at de bruger med henblik på ranking. At din hjemmeside er sikker for besøgende har altså stor værdi. Når din hjemmeside køre i HTTPS:// er data mellem hjemmeside og besøgende krypteret. 

Hastighed

Aldrig har pagespeed været så vigtigt som i dag. Den tid, som en bruger er villig til at vente på din hjemmeside, er drastisk faldet igennem de sidste 10 år. Tager din hjemmeside mere en 4 sekunder om at loade, er din kunde tabt, inden han eller hun overhovedet har været inde på din hjemmeside.

Flere Nyheder