Steakknive kan være spidse og skære dybt

12 april 2021
Anders Lundtang Hansen
Steakknive kan være spidse og skære dybt

Du har måske oplevet det med, at du har sat dig til rette ved middagsbordet og har lagt grøntsager og kartofler op på tallerkenen, og så kommer hoveddelen ved den her ret, som du har glædet dig til: en stor og saftig steak!

Men du opdager så også, at der er blevet dækket op med almindeligt bestik, og det er sådan set helt forståeligt, fordi det meste kører på rutinen, når man gør den slags, og i syv ud af 10 tilfælde er det da også den korrekte opdækning, men det gavner bare ikke her.

Du kan ikke bruge den sædvanlige kniv, som du bruger til at skære i rugbrødsmadder med, til at findele den her steak.

Der skal nogle sande steak knive til, som alle ved borde nok vil foretrække at bruge, når de skal komme igennem det her kød, som godt nok er mørt tilberedt, men som stadig kan være lidt svært at skære i.

Ikke alle bør have adgang til den slags knive

Måske ligger dine steakknive blandet sammen med alle de andre knive, som du har liggende og skal bruge til forskellige måltider, men hvis du er fornuftig, så har du dem lagt for sig, så de bruges til specielle anledninger.

Steakknive er jo også en god gave at give, så derfor bør man også tage sig pænt af dem.

Det er jo det samme som at passe på de knive, man bruger til udskæringer med videre, mens man laver maden, som man jo heller ikke lægger sammen med det almindelige bestik.

Dette er især smart at gøre, hvis man har nogle små børn i huset, der er meget nysgerrige.

Så bør man lægge de knive højt oppe, hvor børnene ikke kan se dem eller få fat i dem, for der er jo ikke sikringer på den slags knive.

Flere Nyheder