Tag med din baby til zoneterapi

26 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Her er det ikke den voksne, der skal til zoneterapi, hvor man så lige tager barnet med. Det handler om zoneterapi baby i Slagelse, hvor man har fundet det rette sted for ens baby at få gennemgået zoneterapien.

Det ville da også være ansvarsforsømmelse, hvis man bare efterlod ens baby hos en behandler udi zoneterapi, og man så selv blev hjemme.

Den slags metoder brugte man måske i gamle dage, hvor man afleverede ens baby og kom igen senere, men det gør man ikke mere, medmindre der er tale om vuggestuer, hjemmepleje eller børnehave.

Det duer heller ikke at være i et venteværelse, imens behandlingen står på, for man kan næsten se det for sig som en uregerlig hund af ens baby, der er hos en fremmed, der ikke vil lystre.

Sådan et barn ved jo ikke, det skal ligge stille, og at man kan stole på behandleren med det samme.

Tag din baby i hånden under zoneterapi

Man går selvfølgelig med ens baby ind til behandlingen, hvor man får introduceret sig for behandleren, hvor man lige snakker sammen eller bare får sat ansigt på hinanden, så babyen kan se, at dette er en ven.

Når så selve behandlingen skal begynde, så er forældreren eller forældrene med hele vejen, så man kan berolige barnet og alt efter alderen forklare babyen, at der ikke er noget at være bange for.

Det kan jo være nogle lidt kliniske omgivelser langt fra barnets trygge barneværelse, som man befinder sig i her, og så er det vigtigt at kunne udvise tryghed til barnet.

Man er med hele vejen, til behandlingen slutter, og så får man en god afslutning på behandlingen også.

Selv hvis barnet skal have en omgang zoneterapi igen eller flere omgange efter – måske samme sted – så tager man med, så det bliver en positiv oplevelse for barnet.

Flere Nyheder